Mulla on sydän
ja se toimii
ja takkuinen tukka mutta
hiukset kuitenkin

torstai 13. helmikuuta 2014

Vaikka hetki on raskas ja vaikea se on elettävä huolella




Viime viikonloppuna olin Mikkelissä Tommin ja Annukan luona, oli ihan mielettömän ihana reissu, tein heille molemmille reikihoidot ja oli kaikilla osapuolilla hyvinkin voimakkaita kokemuksia, taas tuli uusia juttuja eteen.
PALJON PALJON keskustelua syvällisestä vähemmän syvälliseen, naurua ja hyvää ruokaa.
Ainut ''miinus'' reissussa taisi olla se reissun ns tarkoitus, elikkä Kingin kodinvaihto.
 Tuo maailman ihanin ja suloisin koiraherra oli hoivissani yli vuoden ajan, mutta hetken aikaa sitten on jo täytynyt tehdä päätös ostanko sen itselleni vai luovutanko sen jollekkin muulle.
Päädyin jälkimmäiseen, omaan elämäntilanteeseeni ei mahdu tällä hetkellä ketään muuta kenestä pitää huolta kuin itsestäni ja koin olevani liian nuori sitoutumaan mahdollisesti 10 vuodeksi johonkin joka on täysin riippuvainen minusta.
Luonteeltani olen niin levoton-vierivä-kivi-ei-sammaloidu tyyppi et eläin täs vaihees elämää ois mulle liian rajoittavaa.
 Vaikka nautin suunnattomasti Mikkelissä olosta, kokoajan oli niskassa se itku ja ahdistus Kingin jättämisestä sinne, luopumisen tuska kai tai jotain?
  Siitä pienestä eläimestä oli ihan JÄRJETTÖMÄN paljon iloa, toi silti siitä luopuminen paljon helpotusta, etenkin kun oma elämä on tällä hetkellä aika hektisessä vaiheessa.
Onneksi Kingi pääsi takuuvarmasti parhaimpaan kotiin mitä mahdollista on saada, ihan parasta että se jäi tutuille ihmisille ja jatkossakin on tietoinen sen kuulumisista ja näkeekin sitä aina samalla kun nuita kahta muutakin ihanaa peikkosta.
Kiitos tuolle hupsulle hauvalle mahtavasta yhteisestä vuodesta jolloin tuli jaettua suuria ilon ja surun hetkiä, liekkö oisin monesta vaikeudesta yhtä hyvin selvinnyt ilman tuota pientä otusta.
Mä opetin sitä ja se mua.
Erityiskiitos vielä Annukalle ja Tommille, jotka olivat valmiit tarjoamaan Kingille hyvän ja rakkaudentäyteisen kodin sen loppuelämän ajaksi.
Tässä tulis nyt vähäsen kuvia Mikkelin reissulta ja totta kai tuosta rakkaasta karvapallerosta!<3



















Huh nyt tuli jo ihan järjetön ikävä kun teki tän postauksen.
<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ilahdutit päivääni kommentilla! :--)