Mulla on sydän
ja se toimii
ja takkuinen tukka mutta
hiukset kuitenkin

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Maailma on tehty meitä varten


Nyt tulee ihan järjettömän pitkästi tekstiä, toivottavasti jaksatte lukea ajatuksiani ja kuulumisiani!

Aika harvaan on tullut tätä blogia päivitettyä, kokoajan tapahtuu niin paljon kaikkea että ei meinaa itsekkään pysyä perässä.

Syyskuun ensimmäinen päivä, syksyn tuoksu ja viileys on jo ilmassa, vaikka eilenkin vielä oli aivan kesäpäivä, varmaan ainakin sen 20 astetta lämmintä ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta.
Kesä on ollut ihmeellinen, outo ja erilainen kuin koskaan ennen, tämä kesä on muuttanut kaiken, tämä vuosi on muuttanut kaiken.
Olen muuttunut, ihmiset ympärilläni on muuttunut, maailmakin on muuttunut, tai sitten vain käsitykseni maailmasta on muuttunut, käsitykseni elämästä on muuttunut.
Katson, koen,näen ja elän tätä elämää ihan eri tavalla kuin ennen, tämä muutos on tapahtunut pikkuhiljaa tämän vuoden aikana mutta suurin muutos on tapahtunut tämän kesän aikana.
Olen suorastaan ollut hämmentynyt, kuka oli se Fanni viime huhtikuussa? olen nyt jotain ihan muuta ja uutta.
Minussa on nyt enemmän elämäniloa ja halua kuin koskaan ennen.

Yhtäkkiä vain havahtui näkemään kuinka kaunis tämä maailma on, uskon että eteentulleet vaikeudet ja ajatukset '' ei tämän näin pitänyt mennä '' herättivät siihen että juuri näin tämän pitikin mennä, juuri näiden asioiden pitikin tulla kasvoilleni, aukasemaan silmäni ja saadakseni minut tarkkailemaan itseäni, muita ja maailmaa eri tavalla kuin aiemmin.
Tämä kesä vei minut suurien ahdistuksien syövereihin saaden minut tuntemaan oloa '' kuinka selviän tästä?, mihin tämä minut vie? '', saaden minut tuntemaan suuria ilon, onnen ja rakkauden tunteita.
Vieden minut seikkailuun, pelottavaan mutta samalla niin kutkuttavaan seikkailuun, jonka edessä tulee myöskin vaaroja ja pelottavia asioita, mutta sen olen oppinut että kun eteen tulee jotain oikein pelottavaa ja uutta, et pääse sitä pakenemaan, se kaikki tulee eteesi juuri siksi että sinun täytyy nuo asiat kohdata ja katsoa mitä tapahtuu.
Kaikki eteen tuleva uus ja muutos johonkin suuntaan tulisi ottaa avoimin mielin ilolla vastaan, mitä se sitten ikinä toisikaan tullessaan.
Lohduttavaa on se että kun joutuu sinne synkän kuilun syvimälle pohjalle, ei ole muuta mahdollisuutta kuin vain lähteä kiipeämään kuiluin seiniä pitkin  ylöspäin, et voi etkä saa jäädä sinne makaamaan.
On ollut hämmentävää mutta myös hyvin mahtavaa huomata kuinka se on tämän elämän laki että kaikki muuttuu ja kaiken kuuluukin muuttua, sinä itse, muut ihmiset ja maailman kuuluu muuttua, se on aina niin ollut ja se tulee aina niin olemaan.
Pitää vain hyväksyä muutos, elää sen mukana.
Minun kesään on mahtunut paljon kaikenlaisia tapahtumia, niin mielettömän ihania ja kauniita hetkiä että niitä muistellessa nousee kyyneleet silmiin, kuinka paljon voikaan yhteen kesään mahtua?
Olen saanut uusia ihania hyviä ystäviä, joista olen äärimmäisen onnellinen, kuinka olenkaan voinut saada tuollaisia ihmisiä elämääni.
Olen tutustunut ja tavannut suuren määrän uusia ihmisiä mitä hassuimmissa ja oudoimmissa tilanteissa ja paikoissa, olen nauranut paljon, olen itkenyt paljon, olen pohtinut paljon itseäni ja maailmankaikkeutta.
Olen nähnyt ja kokenut rakkautta paljon, kaikissa ja kaikkialla.
Olen seikkaillut, hypännyt tuntemattomaan, tehnyt extemporereissuja, liftannut ja yllättynyt kuinka helposti ihmisistä luo ennakkoluuloja ja joku joka näyttää tai vaikuttaa joltain ihan muulta onkin jotain sellaista mitä et olisi osannut edes odottaa.
Kokenut suurta tunteiden vuoristorataa, miettinyt miksi ja miten olenkaan tässä ja ennenkaikkea ymmärtänyt sen kuinka tässä minun kuuluukin olla ja hyvä niin.

Kaksi vuotta(2-vuotispäivää vietetäänkin jo tiistaina!) olen viettänyt mielettömän ihanan ihmisen kanssa, saanut jakaa ja kokea sellaisia hetkiä mitä en koskaan ennen kenenkää kanssa, olemme olleet niin tiivisti yhdessä että molemmat ovat välillä unohtaneet itsensä, niin paljon olemme keskittyneet toisiimme.
Nyt kun syksy saapuu niin muuttuu moni muukin asia, me emme ole Teemun kanssa eronneet, mutta tahdomme molemmat enemmän omaa aikaa,tilaa ja rauhaa miettiä sitä kuka todella on ja mitä tahtoo elämältään.
Niinpä minä hommasin itselleni oman asunnon, Teemu asuu vielä kuukauden edellisessä asunnossamme ja sitten katsotaan tilanne uudestaan, mutta juuri nyt saamme olla sekä yhdessä mutta myös mahdollisuuden olla yksin itsensä kanssa, toteuttaa itseään ja tehdä sellaisia asioita mitkä itsestä tuntuu hyvältä.
Silti on mahdollisuus ja halu olla myös toisen kanssa.
Kaksi vuotta viettäen niin tiivisti yhdessä saman katon alla, molemmat kasvaen ja muuttuen kokoajan samalla saa miettimään apua mitä tässä nyt tapahtukaan, minulle ja meille?
Siinä voi osaksi myös hukata itsensä vaikka kaiken sen keskellä on tutustunut itseensä paremmin kuin koskaan aiemmin.
Hyvin ristiriitaista, niinkuin kaikki tunteeni ja ajatukseni päässä ovat tällä hetkellä, mutta se ei ole ollenkaan huono asia.
Tämä kesä on kasvattanut minua enemmän kuin mikään koskaan aiemmin, tämä kesä on saanut minut näkemään asioita eri tavalla, rakastamaan oikein ja vilpittömästi, oppimaan olemista, olemaan tyytyväinen siihen kaikkeen mitä nyt tällä hetkellä elämässä onkaan, vaikka se ei olisikaan aina helppoa.
On ollut mahtavaa huomata kuinka kaiken kuuluu mennä niinkuin ne menee, ei niinkuin on suunniteltu, ei elämää pysty suunnittelemaan, ei kannata edes yrittää, suunnitelmasi tulevat muuttumaan.

''Open up your plans and damn you're free''

On mahtavaa oivaltaa että olet todella vapaa, olet vapaa tekemään mitä haluat tai jättämään tekemättä.
Olet vapaa itse päättämään mihin suuntaan elämäsi meneekään.
Olet VAPAA ja vapaus on tärkein asia.
On mahtavaa huomata kuinka kaikki on kuitenkin ihan hyvin, oli tilanne mikä tahansa, olet itse vastuussa onnestasi, voit päättää jäätkö murehtimaan mennyttä tai tulevaa, vai hyväksytkö epävarmuuden ja nykyhetken ja elät tässä ja nyt.
Jokainen muutos, uudet asiat, ihmiset ja elämäntilanteet tarjoavat lukuisan määrän mahdollisuuksia, ota ne mahdollisuudet ilolla vastaan, älä peläten.

Kaikkialla on hyvyyttä ja kauneutta, kun vain osaa katsoa.


Tulipas pitkä tarina.. tässä vähän viikonlopun aikana otettuja kuvia:




Ai niin, olen palannut nummeen.
Kotini on ihana, pieni mutta sitäkin viihtyisämpi.
Täällä viihdyn, myös Teemu viihtyy täällä selkeästi enemmän kuin kaupungin hälinässä.







Voi syksy, ihana syksy, kuinka olenkaan sinua kaivannut, vuodenajoista ehdottomasti parhain!
Kesä on ollut pitkä, raskas ja  ihana, viimeaikoina jopa kyllästymiseen asti lämmin, syksyn myötä elämään tulee aina muutoksia, käännetään uusi sivu ja mennään jännityksen sekaisin tuntein kohti tulevaa, katsoen päivä kerrallaan mihin elämä vie.
Tämä on toinen syksyni Turussa ja vaikka sydämeni kovasti tahtoisi kaukomaille, juuri nyt tämän syksyn tahdon viettää täällä.














Täällä lähes jokaisella pihalla on vähintään yksi omenapuu ja ne kaikki suorastaan pursuavat omenoita.




Eilen illalla olimme nummessa yhdellä pihalla viettämässä viimeistä elokuuniltaa, siellä oli hyvää musiikkia, kiva keli ja ennenkaikkea ihania ihmisiä.





On ollut ihana viikonloppu kanssa rakkaan, sairastelua mutta paljon naurua kurkkukivusta ja aivasteluista huolimatta.
Tulen lähipäivinä lisäämään kuvia viimeviikoilta ja kuvia myös pidemmältä aikaa kesältä, kuvia joita en ole saanut aikaisemmin aikaiseksi julkaista!
Tässä oli nyt tällänen kuulumispohtimispostaus, toivottavasti saitte jotain tolkkua ajatuksenjuoksustani.
Kivaa alkavaa syksyä kaikille, nauttikaa elämästä ja muistakaa rakastaa.

<3

Tänäänkin jossain uudet kanavat aukeaa
Tänäänkin jossain
Jossain joku uuden elämän saa




10 kommenttia:

  1. ihanaa kerrontaa, vaikka tiedän tämän kaiken niin luen ahmien..<3 t.äiti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, itestä tuntuu että tuli vähän sekava selitys :-D

      Poista
  2. Tuli hymy huulille kun luin tämän kaiken <3 ikävä

    VastaaPoista
  3. Ihana postaus! <3 koitetaan soitella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitetaan!<3 itelläki täs pari päivää vähä hässäkkää mut loppuviikosta vois olla yhteyksissä :)!

      Poista
  4. Onpas taitavasti kirjotettu! Hyvä mieli tuli, kun nuin positiivinen oot ja tietää, että voit kaikesta huolimatta hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, tuli kyllä aika paljon välillä toisteltua samoja sanoja ja asioita.
      Mä voin aina kaikesta huolimatta hyvin, don't worry :)!

      Poista
  5. Ihana teksti, ihana rakas Fanni! ♥ Tuli hullu ikävä ja melkein itku. Pusuja, haleja ja paljon rakkautta sinne Turkuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana rakas Miia<3! hirmuhirmuhirmukova ikävä sinuakin, tule jo tänne!

      Poista

Kiitos kun ilahdutit päivääni kommentilla! :--)