Mulla on sydän
ja se toimii
ja takkuinen tukka mutta
hiukset kuitenkin

torstai 12. syyskuuta 2013

Kun uni ei tuu


Kello lähenee kolmea yöllä ja en vaan saa unta, johtunee siitä et nukuin alkuillasta muutaman tunnin ''päikkärit'', flunssanen olo pakotti vähän lepäämän ja se verotti nyt sit yöunista :s 
Oon monta tuntia piirrellyt mut nyt alko jo sekin vähä kyllästyttää ja tuli kauhee hinku tehdä blogimerkintää mut en oo kuvannu nyt hetkeen oikein mitään, sit aloin selaileen mun puhelimen kuvia ja sieltä löytyki kaikkia iha hassuja kuvia, kuvia monista sellasista jutuista mitä ei tullu kameral sit kuvattuu...
Niissä kuvissa ei tosiaankaa laatu oo hyvä koska mun puhelin on aika surkee ja kamera on sit samaa luokkaa, mut jotenki tosi monis kuvis on kivaa fiilistä ja tuo mieleen monen monituista kivaa hetkeä ja ajattelin nuita randompuhelinkuvia kesän ajalta jakaa tänne teillekkin!
Emmä tiä onks näis teille mitää mielenkiintosta mut mä nyt kulutan aikaani tekemällä tän blogimerkinnän ni jospa saisin sit sen unenkin tulemaan!




Yritin kääntää tätä kuva mut se tulee vaan tänne väärinpäin :( oli kuiteski pakko laittaa tää ku kattokaa nyt kuin pieni tuo märkä rotta on..

 Tässä pari VÄÄRINPÄIN(saatana...) kuvaa Port Arthurin asunnon makkarista, siitä ei tullu koskaa otettua kuvia kameral mut puhelimen muistista näköjään muutama löytyi!





 En tajuu miks nää jotku kuvat tulee väärinpäin vaik kuin kääntelen :( tänki haluun julkaista ku täs on jotenki hämy fiilis.










 Fudgetki meni nurinkurin... sori joudutte kääntelee päätä näiden kuvien kans, ei näitäkää herkkuja voinu jättää pois tästä postauksesta :--D










Pahoittelen syvästi et osa kuvista on nuin nurinkurin, tää postaus muutenki voi olla harvinaisen turha mut teki mieli vaa päivitellä ja laittaa näitä kuvii tänne!
En oikein muutenkaa tiiä mitä tehdä tän blogin kanssa, tahtoisin uudistaa tätä mut en kauheesti osaa enkä jaksa, enkä saa aikaseks enkä tiedä mite uudistasin ja ääähh, ainaki bannerin haluisin uudistaa täysin, siinä onki nyt tiuhaa vaihtunu jotku iha randomkuvat, jospa sitä joku päivä kunnolla näkis vaivaa sen etee ja tekis jonku hienon, ehkä.
Sit sellasta oon kans miettiny et ku en oikeesti oikee tiiä ketkä tätä blogia seurailee, liittyneitä lukijoita ei kovi paljoo oo ja suurin osa on mun tuttuja tai kavereita/perhettä, mut silti sivunkatseluja on päiväs monesti tosi paljonki ja yleensä reilusti enemmän ku mitä lukijoita joten kyl siel täytyy olla joitain sellasiaki ihmisiä jotka ei mua etukäteen tunne, tai ainaki luulisin näin?
Ni en sit tiiä ku tosi vähä tulee kommenttia, lähinnä just vaan mun ystäviltä, ni oon vähä hämmentyny et onko siel sit muita lukijoita olemassa ku mulle tutut ihmiset ja jos siel on jotai ''randomeja'' ni haluisitteks te tietää musta jotain mitä tääl ei oo tullu ilmi?esittää jotai kysymyksii yms? ku jos siel sit ei varsinaisesti oo sellasia ei-tuttuja lukijoita ni ei kauheesti oo järkee mitää kysymyspostausta tehdä ku suurin osa tietää musta jo paljo kaikkee ja tuntee mut... tosi sekavaa ja väsynyttä tekstiä tulee tähän aikaa yöstä mut haluisin vaan kuulla jotai kommenttii mahdollisilta teiltä ei tutuilta ihmisiltä(JOS TEITÄ SIELLÄ ON?) et haluisitteko jotai kysymysvastauspostausta tai onks jotai muita ideoita millasia postauksia kiinnostas nähdä?
OIKEESTI jos teitä siel on nii arvostasin suuresti et viitsisitte kommentoida ja kertoo ajatuksia, tuntuu usein et postaan ihan seinille ja se vähä turhauttaa.

Mut nyt hyvät yöt vaan ja mäki koitan nukahtaa VIIMEIN!

Mucho besos<3


3 kommenttia:

  1. ihania kuvia - jälleen :) tiedän,että sinulle tulee jo hymy huulille kun äitee täällä aina aloittaa näin :) meillä on jo arkipäivää se,että vaikka olen kartalla arjestasi niin tämä blogi on sitten se jota katson kauempaa :) joka aamu lehden jälkeen vilaisen sinun ja enskan blogit ja ne kuuluu ehdottomasti minun aamutoimiin :) nytkin vielä istun tässä kahvikupin kanssa ja pian pitäis olla autossa matkalla töihin...olet niin reipas sisukas tyttäreni <3

    VastaaPoista
  2. Mie luen ja miusta on kiva lukee ihan vaan kuulumisia, teidän itekin kuinka turhauttavalta tuntuu, kun tuntuu että kukaan ei lue ja ei tiedä mitä ihmiset lukee, mutta kirjoita semmoisia juttuja jotka siusta hyvältä tuntuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva tietää et ihan perus kuulumiskertoilut kiinnostaa ja kaikkein paras onkin tehdä just sellaisia postauksia kuin itsestä hyvältä tuntuu, en mä nyt tosi mitää sellaista postausta toteuttaskaa mikä ei hyvältä tuntus mut silti ois kiva ajoittai kuulla jotai ideoita tai palautetta :)
      Kiitos suuresti sulle kommentista, arvostan!

      Poista

Kiitos kun ilahdutit päivääni kommentilla! :--)