Mulla on sydän
ja se toimii
ja takkuinen tukka mutta
hiukset kuitenkin

keskiviikko 15. elokuuta 2012

Home sweet home


 Tammikuussa me Teemun kans muutettiin ihan ikiomaan yhteiseen kotiin, joka löyty tosi helposti ja se oli juuri sellainen mistä oltiin sillä hetkellä haaveiltukki!
Kaksio tupakeittiöllä, luhtitalo ( meidän kämppä toisessa kerroksessa )
, isot ikkunat ja jopa sauna! Pihapiiri on tosi idyllinen ja naapurit on lähinnä vanhuksia, mutta todella ystävällisiä sellaisia! Ja vuokrakaan ei loppujen lopuksi ole kovin paha aateltuna sitä kuin hyvällä paikalla tää on ja kuin hyvässä kunnossa tää asunto on ja kaikki muutkin plussatekijät.. kuten sauna ja astianpesukone!
Tää muodostu tosi nopeaa kodiksi ja tehtiinki tästä niin meidän näkönen, koska haluttiin tietty että viihdyttäs täällä mahdollisimman hyvin! Ja ollaanki kyllä viihdytty niin hyvin , että vaikka kovasti kiire on Raahesta muuttaa niin tosi haikealta tuntuu tästä kämpästä lähteä!
Aattelin laittaa jotain kuvia tästä meidän kotikolosta, tuntuu vaan ettei kuvista välity oikealla tavalla kuinka kiva tää on... ja voi olla vähä vaikea hahmottaa tätä kämppää kokonaisuudessaan mut ehkä tästä jotain suuntaa näkee kuiteski!:)
Näitä kuvia tuleeki sit melko paljon...























Keittiö jatkuu vielä tuonne oikealle... yks seinä on siis kokonaan tuota keittiötä.


Sellaselta näyttää meillä!:) ehkä joku jaksoi kattoakki kaikki nuo kuvat!

4 kommenttia:

  1. Tuo kämppä on kyllä tosi kiva ja ihan teijän näkönen!:)

    VastaaPoista
  2. se on aina kova sana se ensimmäinen oma koti lapsuuskodin jälkeen..<3 t. Äiti

    VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit päivääni kommentilla! :--)